Blog

Нову програму НУЛП «Системи Штучного Інтелекту» підтримає ІТ-компанія N-iX

До підтримки програми «Системи Штучного Інтелекту» у НУ «Львівська Політехніка» долучилась ІТ-компанія N-iX. Оновлена програма, створена за підтримки Львівського ІТ Кластеру, членом якого також є N-iX, включатиме в себе не лише класичні дисципліни, а й практичні заняття та знання, потрібні сучасному ІТ спеціалістові. Студенти вивчатимуть не тільки програмування та розробку алгоритмів, також вчитимуться командній роботі та вже з першого курсу працюватимуть над власними проектами.

«Зараз в Україні є 130 тисяч ІТ-спеціалістів. Мета — 200 тисяч до 2020 року. ІТ-тренд дуже швидко розвивається. Багато людей хочуть почати працювати в ІТ, з’являється багато навчальних програм… Вірю, що якщо зберігатиметься такий темп модернізації та відкриття нових програм, то років через п’ять Львів даватиме дуже хорошу ІТ-освіту», – констатує Андрій Павлів, СEO N-iX та Голова Наглядової ради Львівського ІТ Кластеру.
Компанія N-iX  допоможе із забезпеченням комфортних умов навчання для студентів інноваційної програми: оновленням обладнання (комп’ютери, мережеве та програмне забезпечення). Також заплановане оновлення одного з навчальних приміщеннь, щоб забезпечити студентам комфортні умови для навчання та роботи над власними розробками в рамках курсу «Командна робота»
До слова, N-iX систематично підтримує ініціативи, пов’язані із ІТ-освітою в місті. Так, перед початком навчального року компанія оновила устаткування на профільному факультеті ще одного львівського ВНЗ та постійно надає стипендії студентам за спеціальністю «Комп’ютерні науки» у одному з університетів.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *