Blog

Інститут комп’ютерних наук та інформаційних технологій розпочинає набір абітурієнтів на навчання з елементами дуальної освіти — у рамках освітньої програми “Комп`ютерні науки (Системи штучного інтелекту)”

Студенти, що навчаються на освітній програмі «Комп’ютерні науки» з елементами дуальної освіти поєднують своє навчання з практичною підготовкою в компанії «SoftServe» де зайняття проводять експерти в ІТ-галузі. Також  студенти мають змогу працювати з реальними проєктами, робота над якими буде зарахована їм як кредити навчання в Університеті.

З третього курсу студентам, що навчаються на програмі пропонується офіційне працевлаштування в компанії «SoftServe», що дає змогу ефективно поєднувати навчання та роботу.

Дізнавайтесь більше про шлях студента з дуальною освітою 👉 https://hubs.ly/Q01dwR7M0

Приєднуйтесь до нас у соціальних мережах:

Facebook: Програма “Штучний Інтелект” у НУЛП/Artificial Intelligence | Facebook

 

Вмикай запис «Дня відкритих дверей» та дізнавайся  більше про особливості навчання на омріяній спеціальності.

 

Дивитись відео за посиланням.

 Подача документів

Заяви на вступ подаються в електронному вигляді. Для цього вступник повинен зареєструватись на веб-сайті. Прийом документів відбуватиметься в електронному вигляді з 29 липня 2022 р. по 23 серпня 2022 р. (до 8 серпня для вступників на контракт без НМТ)

Електронну заяву подають вступники, які хочуть взяти участь у конкурсному відборі та не мають підстав для особливих умов вступу, визначених Умовами прийому та Правилами прийому до вищого навчального закладу. Прізвище, ім’я, і по батькові вступника у документі про освіту повинні збігатись із прізвищем, ім’ям, по батькові вступника в документі, що засвідчує особу. Для тих, хто вступає на основі повної загальної середньої освіти,особисті дані повинні збігатися з інформацією у сертифікаті зовнішнього незалежного оцінювання.

Не забудьте поставити 1 пріорітет при подачі заяви.

Ліцензований обсяг (максимальна кількість студентів, які можуть бути зараховані на освітню програму: 120

Детальніше про правила вступу в Національний університет “Львівська політехніка” за посиланням.

Приймальна комісія:

м. Львів, вул. Степана Бандери, 12; Головний корпус НУ “ЛП”, к.101

Номери телефонів:

+38 (032) 258-25-37

+38 (032) 258-22-65

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.